Maksuohjeet

Kun olet ilmoittautunut koulutukseen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka kautta pääset myös maksamaan koulutuksen, tai tarvittaessa peruuttamaan osallistumisesi.

Alfa Partners Academyn koulutuksissa on paljon eri maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksun omassa verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai mobiilimaksutavalla. Maksun eräpäivä on noin viikkoa ennen koulutuksen alkamista.

Myös osamaksulla maksaminen on mahdollista. Osamaksuvaihtoehdossa voit säätää maksuerää sinulle sopivaksi. Osallistumismaksu on mahdollista jakaa enimmillään jopa 36 erään.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Jos et löydä sopivaa maksuvaihtoehtoa, otathan meihin yhteyttä: toimisto@alfapartners.fi

Mikäli maksaja on muu taho, kuten työnantaja tai oma yritys, katso sivun lopusta tarkemmat ohjeet.

Tietoa osamaksulla maksamisesta

Osamaksuvaihtoehdoilla saa joustoa ja maksuaikaa, kun maksajana on yksityishenkilö. Osamaksuihin voi käyttää palveluja OP Lasku, Jousto tai Walley. Mikäli haluat maksaa osamaksulla, lue lisää osamaksupalveluista ja valitse sopivin vaihtoehto.

OP Lasku

OP Lasku sopii kaikkien pankkien yksityisasiakkaille, ja se mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. Laskun voi maksaa enimmillään 36 erässä.

OP Laskun ideana on tarjota joustava ja turvallinen maksutapa, joka ei sisällä piilokuluja.

Jokaisella laskulla on 45 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessa vuosikorko on 19,95 %. Voit maksaa OP Laskulla enintään 5000 euron ostoksia.

Jos saat useamman laskun samassa kuussa, tilinhoitomaksu veloitetaan vain kerran. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskuja.

Kun valitset OP Laskun maksutavaksi verkkokaupassa, luottopäätös tulee heti, ja voit päättää myöhemmin, maksatko summan kokonaan vai erissä. OP Lasku auttaa pysymään kärryillä tilanteesta: laskut lähetetään sähköpostitse, muistutukset tekstiviestitse. Käytössä on myös verkkopalvelu.

Esimerkki 1: 2000 euroa 36 erässä: OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 23,27 %, kun luoton kiinteä korko on 19,95 % ja tilinhoitopalkkio 2,95 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 687,58 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 55,56 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk.

Palvelu edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia. Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Sen vuoksi käyttöönoton yhteydessä kysytään tulot ja velanhoitomenot sekä tarkastetaan luottotiedot.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Lisätietoa hinnastosta ja lisää esimerkkejä erämaksuista: OP Laskun tuotetiedot ja hinnasto

Jousto

(Huom. Jousto väliaikaisesti pois käytöstä)
Voit suorittaa maksun halutessasi enimmillään 36 erässä. 

Jousto Lasku ja Osamaksu on kotimainen palvelu. Jouston idea on olla nopea ja turvallinen palvelu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Jousto Osamaksulla voit maksaa ostoksesi tarvittaessa enimmillään 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto Osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk (luoton hoitamiseen käytettävän tilin kuukausimaksu) sekä 19,90%:n luottokorko. Halutessasi voit aina maksaa koko luoton kerralla pois. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Jousto Laskulla voi saada korotonta maksuaikaa, jolloin saa kuukauden maksuaikaa ostokselle. Ostokseen lisätään tällöin 2,90€:n laskutuslisä.

Lasku toimitetaan sähköpostitse. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua  puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä Jousto tekee reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu suojatussa yhteydessä.

Palvelun edellytykset ovat vähintään 18 vuoden ikä, osoite Suomen väestörekisterissä, kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta, suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten sekä hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten.

Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lisätietoja Joustosta: Jousto.

Walley

Voit suorittaa maksun valitsemassasi tahdissa. Voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Lasku ja tililuotto antavat lisää aikaa verkkokauppaostosten maksamiseen. Maksun voi tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille.

Laskulla saa 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit maksaa Walleylla enintään 5000 euron ostoksia.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1 – 36 kk), jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus tehdään Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Alfa Partners Academyn verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Alfa Partners Academyn verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Palvelu edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Luottotiedot tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB.

Lisätietoja Walleysta: Asiakaspalvelu


Ohjeet yrityslaskutukseen

Maksaako työnantaja tai oma yrityksesi koulutuksen?

Työnantaja, oma yrityksesi tai muu taho voi maksaa osallistumismaksun.

Anna maksajan yhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Etene kohtaan “Varaukset“. Täytä ensin normaalisti osallistujan eli opiskelijan tiedot. Osallistujan tietojen alapuolella on Maksaja muu kuin osallistuja -kohta. Valitse “Anna maksajan tiedot” ja täytä yhteystietolomake. Lisää tähän lomakkeeseen ainoastaan maksajan tietoja. Vahvistusviesti ilmoittautumisesta saapuu sähköpostiin sekä osallistujalle että maksajalle.

Muu maksaja pääsee maksamaan koulutuksen verkossa sähköpostivahvistusviestin kautta. Maksu avautuu sähköpostiviestin ”Tarkista ilmoittautumistiedot tästä”-painikkeesta.

Maksuvaihtoehtoja on useita. Maksun voi suorittaa verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai mobiilimaksutavalla. Maksun eräpäivä on noin viikkoa ennen koulutuksen alkamista.

Joustavaa maksuaikaa voi hankkia Alisa Pankin yrityslaskupalvelulla (Fellow yrityslasku).

Alisa Yrityslasku (Fellow)
Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Alisa Pankki varmistaa ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Suositus on, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Osto-oikeuden lisääminen

Voit sopia työnantajasi kanssa, että sinulla on oikeus ostaa koulutus Alisa Yrityslaskun kautta.

Ohjeet:

  • Osto-oikeuksia voi muuttaa vain sellainen yrityksen edustaja, jolla on yrityksen allekirjoitusoikeus. Muutos tehdään verkkolomakkeella.
  • Yrityksen edustaja täyttää verkkolomakkeen Alisa Pankin verkkosivuilla.
  • Yrityksen edustaja vahvistaa lomakkeen lähetyksen vahvalla tunnistautumisella.
  • Alisa Pankki tarkistaa yrityksen edustajan allekirjoitusoikeuden.
  • Muutokset kirjautuvat viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua.
  • Tämän jälkeen osto-oikeuden saanut henkilö voi käyttää Alisa Yrityslaskua maksutapana.

Lasku

Alisa Yrityslasku lähettää ensisijaisesti verkkolaskun, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiiksi tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, ole yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9–17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj. Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

Siirry sivulle Opiskele Alfassa